NYJetsFan.com Forums: Two Madden Qs - NYJetsFan.com Forums

Jump to content

Toggle shoutbox NYJETSFAN BANTER

Jets lose by 1 to pats possibly Rex's last home game
MikeGangGree... Icon : (Today, 07:25 PM) UPDATE THE DRFAFT ORDER!!!!
MikeGangGree... Icon : (Today, 07:25 PM) DRAFT
MikeGangGree... Icon : (Today, 07:27 PM) DO YOUR JOB ROB!!!!
ROBJETS Icon : (Today, 07:28 PM) Carr rookie completions 330 59% completions passing Peyton Manning rookie 326 completions 56%
MikeGangGree... Icon : (Today, 07:29 PM) So are we 3 or 4?
santana Icon : (Today, 07:29 PM) Raiders win well that's good
santana Icon : (Today, 07:29 PM) 4 maybe
ROBJETS Icon : (Today, 07:29 PM) 4
MikeGangGree... Icon : (Today, 07:30 PM) how do u know for sure
MikeGangGree... Icon : (Today, 07:30 PM) im just asking
ROBJETS Icon : (Today, 07:31 PM) Look at my damn draft update page
MikeGangGree... Icon : (Today, 07:31 PM) I did
MikeGangGree... Icon : (Today, 07:31 PM) How do u know it didn't change tho
MikeGangGree... Icon : (Today, 07:31 PM) Is head to head a tie breaker?
ROBJETS Icon : (Today, 07:33 PM) did you even read it? if you did you would no there is no f***ing head to head for the fdraft
ROBJETS Icon : (Today, 07:33 PM) thats only for playoffs. Head to head isnt even in the draft equation
MikeGangGree... Icon : (Today, 07:33 PM) RIGHT!!!
MikeGangGree... Icon : (Today, 07:34 PM) So us and Oak are 3-12 who is 3 and who is 4
MikeGangGree... Icon : (Today, 07:34 PM) Schedule strength
MikeGangGree... Icon : (Today, 07:35 PM) So we have to add it up
MikeGangGree... Icon : (Today, 07:35 PM) We have played 12-3 NE 2 times
ROBJETS Icon : (Today, 07:35 PM) Oakland is 5 with win we are 4
MikeGangGree... Icon : (Today, 07:35 PM) and we played GB 12-3 and DET 12-3
santana Icon : (Today, 07:35 PM) DID YOU EVEN READ IT!?!? GOSHH
ROBJETS Icon : (Today, 07:36 PM) Why do I even try?
ROBJETS Icon : (Today, 07:36 PM) Take your meds GG
santana Icon : (Today, 07:36 PM) I KNOW??? WHY TRY WHY DO ANYTHING GOSHHH
santana Icon : (Today, 07:36 PM) Rob relax
santana Icon : (Today, 07:36 PM) Christ
ganggreen2003 Icon : (Today, 07:37 PM) I don't take meds I'm not a psycho
ganggreen2003 Icon : (Today, 07:37 PM) I'm even keeled and I love getting rises out of you all
ROBJETS Icon : (Today, 07:37 PM) well smoke a bowl then
ganggreen2003 Icon : (Today, 07:37 PM) I'm cool as a cucumber
ganggreen2003 Icon : (Today, 07:38 PM) I don't have $ to buy any weed right now
ganggreen2003 Icon : (Today, 07:38 PM) business is slow and I got other things to worry about
ROBJETS Icon : (Today, 07:38 PM) Game not over yet
ganggreen2003 Icon : (Today, 07:38 PM) but I'm still cool as a cucumber
santana Icon : (Today, 07:39 PM) Who declared cucumbers cool
ganggreen2003 Icon : (Today, 07:40 PM) cucumbers are cool cause I said so
santana Icon : (Today, 07:41 PM) And you said so because you're cool as a cucumber
ROBJETS Icon : (Today, 07:41 PM) That was a stupid penalty
ganggreen2003 Icon : (Today, 07:41 PM) yup
ganggreen2003 Icon : (Today, 07:41 PM) I'm mad chill
ROBJETS Icon : (Today, 07:42 PM) he got hammered
ganggreen2003 Icon : (Today, 07:42 PM) I'm not as cool as the other side of the pillow though cause that is gay as f***
Resize Shouts Area

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Two Madden Qs

#1 Guest_a1elbow_*

  • Group: Guests

Posted 02 November 2005 - 10:25 PM

1-How do I load a created playbook into Franchise mode? I can't figure out how, is it possible?

2-When you guys play Franchise mode, do you ever move the team? I admit I moved the team to San Juan in the last game I owned, but this time I just moved to Manhattan. There wasn't ever an offer from any cities, but I moved anyway. I was just wondering if anyone else has bothered to do that.
0

#2 User is offline   Smedsthejet Icon

  • Assistant Head Coach
  • Icon
  • Group: Moderator
  • Posts: 8,267
  • Joined: 10-April 05
  • Gender:Male
  • Location:London, England

  • NFL Team:

  • MLB:

Posted 04 November 2005 - 05:02 PM

QUOTE (a1elbow @ Nov 3 2005, 05:00 AM)
1-How do I load a created playbook into Franchise mode?  I can't figure out how, is it possible?

2-When you guys play Franchise mode, do you ever move the team?  I admit I moved the team to San Juan in the last game I owned, but this time I just moved to Manhattan.  There wasn't ever an offer from any cities, but I moved anyway.  I was just wondering if anyone else has bothered to do that.


1. You can change the playbook in franchise mode on the team select screen just before a game. Move to the team you want to be hit the options button (circle on PS2) go into whichever playbook (offense or defense) you want to change and your custom playbook should be at the bottom of the list. Select that playbook and your done.

2. I sometimes move other teams like the Cardinals but have never tried moving the Jets

When you move the Jets to Manhattan do they stay the New York Jets or become Manhattan Jets?
0

#3 Guest_a1elbow_*

  • Group: Guests

Posted 04 November 2005 - 11:01 PM

2-You can name them whatever you want. I have it as Manhattan, but I kind of wish I left it as New York. You can change pretty much anything you want, the logo, the team name, the uniforms, etc.

1-Doesn't work for me, which is why I am having trouble.
0

#4 User is offline   Smedsthejet Icon

  • Assistant Head Coach
  • Icon
  • Group: Moderator
  • Posts: 8,267
  • Joined: 10-April 05
  • Gender:Male
  • Location:London, England

  • NFL Team:

  • MLB:

Posted 05 November 2005 - 07:43 AM

QUOTE (a1elbow @ Nov 5 2005, 05:36 AM)
2-You can name them whatever you want.  I have it as Manhattan, but I kind of wish I left it as New York.  You can change pretty much anything you want, the logo, the team name, the uniforms, etc.

1-Doesn't work for me, which is why I am having trouble.


Can you change your playbook in your profile options?
0

#5 User is offline   vilmatime51 Icon

  • D Coordinator
  • Icon
  • Group: Members
  • Posts: 2,598
  • Joined: 13-July 05
  • Gender:Male
  • Location:Jersey Shore/Brooklyn, NY

  • NFL Team:

  • MLB:

Posted 05 November 2005 - 02:23 PM

QUOTE (a1elbow @ Nov 2 2005, 11:00 PM)
1-How do I load a created playbook into Franchise mode?  I can't figure out how, is it possible?

2-When you guys play Franchise mode, do you ever move the team?  I admit I moved the team to San Juan in the last game I owned, but this time I just moved to Manhattan.  There wasn't ever an offer from any cities, but I moved anyway.  I was just wondering if anyone else has bothered to do that.

i moved the jets to manhattan too but they didnt let me keep the jets jersey the same...so i had this ugly green and white eagles looking jersey with no logo....
The will to win is important, but the will to prepare is vital.- Joe Paterno

"Believe deep down inside that you're destined to do great things"- Joe Paterno
0

#6 Guest_a1elbow_*

  • Group: Guests

Posted 12 November 2005 - 05:39 PM

I can't load it into my profile at all. I can use it in the wuick play (or whatever) mode, but not in any other. I've never had this problem before, so I'm not really sure what is wrong.
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users